Har aldrig sett anläggningen så ren

God dag, god dag! Förhoppningsvis mår du som läser det här bra och är taggad på dagens inlägg. Min plan är att idag skriva om företaget Göteborgs Resurs AB, det är företaget vi har varit i kontakt med för städning av vår anläggning i Kungälv.

När jag säger att vi har varit i kontakt med det här företaget om vår anläggning menar jag anläggningen där jag jobbar och företaget jag jobbar för. Vi har vårt lager på en relativt stor anläggning i Kungälv, det är där vi har fått hjälp med städningen av det här företaget. Den grundliggande anledningen till att vi behövde deras hjälp var för att vi insåg att städningen tog för mycket tid från vårt arbete. För att vi skulle slippa ta tid från vår arbetstid för att städa anläggningen valde min chef att ta kontakt med det här företaget. Av dem får vi bra hjälp med omfattande städning av anläggningen, vilket gör att vi helt plötsligt har fått mer tid till vårt jobb. Tanken var ju aldrig att vi skulle behöva ta så mycket tid av vår arbetstid för att städa men det blev inte som vi hade tänkt, därför fick vi gå med en annan plan. Städningen som vi får hjälp med är verkligen av högsta kvalité, anläggningen har aldrig varit så ren som den är nu när vi får deras hjälp. Därför skulle jag vilja passa på att rekommendera det här företaget till er, utifall någon av er också skulle behöva hjälp med städning av en anläggning i Kungälv. Min förhoppning är att någon av er har kunnat ta nytta av det här inlägget, om inte hoppas jag i alla fall att du har funnit det här inlägget intressant att läsa.