Kognitiva PT AB

Hej åter igen, alla mina kära läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni dessutom har haft en helt fantastisk sommar och skapar många fina minnen tillsammans med nära och kära. Hur som helst, så är jag nu tillbaka här på bloggen och skulle vilja ta och passa på att faktiskt tipsa mina läsare om en samtalsterapeut här i Vasastan som jag själv har gått till. Kognitiva PT AB erbjuder nämligen hbtq kompetens för dig i Vasastan och i andra närliggande områden samt då behandlingar inom KBT, vilket råkar vara någonting som jag själv har kunnat dra stor nytta av nu under en längre tid.

??Det är verkligen någonting som har fungerat hur bra som helst för mig och därför så vill jag uppmärksamma detta lite för många av er läsare som nu under sommaren faktiskt har hört av er och uttryckt att ni kanske inte mår så bra. Kognitiva PT AB är oerhört duktiga när det kommer till det som de erbjuder sina kunder och eftersom att jag själv nu har fått hjälp genom dem, så känner jag mig väldigt trygg och bekväm med att här idag sitta och tipsa vidare om dem till alla er som nu kanske då skulle kunna vara intresserade av att testa på KBT och samtalsterapi. Det här är i varje fall någonting som jag hoppas att vi alla kan ha en öppen diskussion kring och ifall ni skulle ha några som helst frågor eller funderingar nu kring detta, så tycker jag absolut att ni ska ta och höra av er till mig nere i kommentarerna, så ska jag försöka att svara så fort som möjligt! Ha det nu så bra, allesammans, och fortsätt att ta hand om er själva!